Likthuus 24

Likthuus 24

In een klein dorpje ligt dit voormalige gastenhuis. Het is omgebouwd tot een mooi vakantiehuis voor 24 personen. De accommodatie bestaat uit 2 vakantiehuizen: je beschikt over 2 woonkamers en 2 eetzalen. Wel kan iedereen elkaar ontmoeten in een eetkamer die de verdiepingen met elkaar verbindt. Het huis heeft 9 slaapkamers, met ieder een eigen badkamer.

Het huis ligt op een paar minuten van Bouillon en Vresse-sur-Semois. Het bos ligt op 100 m afstand, waar je mooie wandelingen kunt maken. De centrums van Recrealle, Alle-sur-Semois en Rochehaut liggen allemaal op 3 km afstand.

Het bubbelbad en het terras kijken uit op een prachtig stuk water. Een mooie, grote sauna staat ook tot je beschikking. Op aanvraag kan de eigenaar een ontbijt bereiden, dat in een andere kamer wordt geserveerd.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden. Elk gebrek aan respect, of lawaai ’s nachts, zal onmiddellijke uitzetting betekenen.