Blog pakketten

Wil jij een blogbericht op onze website plaatsen? Bekijk op deze pagina welke blogmogelijkheden wij jouw aanbieden.

Welk blog pakket past het beste bij jouw

Welkom bij BelgischeArdennen.nl, waar we jouw verhalen tot leven brengen met onze exclusieve blog pakketten. Ontdek onze verschillende pakketten en kies degene die het beste bij jou past. Of je nu een enthousiaste reiziger bent die graag één verhaal deelt of een fervente blogger die een blijvende indruk wil maken, wij hebben het perfecte pakket voor jou.

Blog pakket basis

€39,95

Heb je een passie voor de Ardennen en wil je jouw ervaringen, tips, of avonturen delen met een breed publiek? Dan is onze blogpagina de perfecte plek om jouw verhaal te delen! Voor slechts €39,95 kun je een blogbericht plaatsen. Blogberichten blijven onbeperkt op onze website blijft staan.

Blog pakket uitgebreid

€49,95

Ontdek ons uitgebreide Blog Pakket en geef jouw stem een blijvende plek op BelgischeArdennen.nl! Met ons Blog Pakket Uitgebreid geniet je van onbeperkte online zichtbaarheid voor jouw blogbericht(en), plus de mogelijkheid om maar liefst twee keer jouw verhaal te delen op onze website.

Blog pakket Premium

€79,95

Ontdek het ultieme Blog Pakket Premium van BelgischeArdennen.nl en geef jouw stem een blijvende podiumplaats op onze website! Met dit exclusieve pakket geniet je van de ultieme vrijheid om jouw verhalen, avonturen en ervaringen te delen met onze bloeiende gemeenschap van Ardennen-liefhebbers.