Voorzieningen accommodatie

Verblijfpark Ardinam 4

Boek nu vanaf:€453,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Deze gezellige, knusse tentlodge staat op het moderne Vakantiepark Ardinam, aan de rand van het gezellige dorpje Olloy-sur-Viroin, 39 km. ten zuidwesten van DinantDe tentlodge bestaat uit een tussendeel met kitchenette met onder andere een magnetron en een uitklapbare tafel met vier krukjes. Aan beide zijkanten van de tentlodge bevindt zich een slaapvertrek. Aan de ene kant een slaapvertrek met 2-pers. bed en aan de andere kant een slaapvertrek met twee 1-pers. bedden, die kunnen worden omgevormd tot een knusse zithoek. In de voortent staat een tafel met vier stoelen en twee loungestoelen. Er is geen badkamer aanwezig in de tentlodge. U kunt gebruik maken van het centrale sanitairgebouw op het vakantiepark.Uw kunt uw auto parkeren op één van de centrale parkeerplaatsen in de buurt van de tentlodge.Op Vakantiepark Ardinam zijn diverse chalets en lodges te reserveren voor vier tot zes personen.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00