Voorzieningen accommodatie

Sphair Perchée

Boek nu vanaf:€1178,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit unieke slaapplekje in de bomen is gelegen aan de bosrand op een heuvelrug in Fisenne op enkele kilometers van Durbuy, midden in de natuur. Geniet van een schitterend uitzicht over de ArdennenIIn dit Glamping logement, slaapt u onder de sterrenhemel in een grote doorzichtige ballonstructuur. Dit logement ook wel “Sphair” genoemd geeft u een perfect buitengevoel terwijl u toch kan genieten van zo goed als alle hedendaags comfort : een dubbel bed met donsdeken en sfeerverlichting, een klein zithoekje en een sanitaire hoek (chemisch toilet en wasbakje met enkel koud water. Dit alles is geplaatst op een terras in de bomen. Geniet van een klein eethoekje voor bijvoorbeeld een gezellig ontbijt. Deze ‘ongewone accommodatie’ is een unieke belevenis, maar het vraagt ook wel enigszins naar avontuur. Parkeren kan op 250 meter van de Sphair aan de boerderij. Ideaal voor één of twee uitzonderlijke nachten ! Bedlinnen is inbegrepen.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00