Voorzieningen accommodatie

Opaal

Boek nu vanaf:€2415,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Groot chalet met privé binnenzwembad en hotstone sauna!U zult er een aangenaam en ontspannen verblijf hebben, ver weg van het lawaai. Gelegen in het hart van de bossen van Odeigne, bent u omgeven door bomen. U kunt direct vanuit het chalet wandelen. Het land achter het huis is bosrijk en privé. Dankzij de talrijke slaapkamers en badkamers blijft ieders privacy behouden. Dichtbij Durbuy, Roche-en-Ardennes en Baraque Fraiture.Details:Gezien de rust die in dit huis heerst, wordt er geen verhuur verleend aan groepen jongeren.Reserveringen voor groepen of families van personen jonger dan 27 jaar worden niet geaccepteerd.Huurders moeten hun afval zorgvuldig sorteren en geen afval achterlaten op het terrein en in de woning.Studentenfeesten, vrijgezellenfeesten of andere soortgelijke feesten zijn in dit huis verboden. Muziek-, geluids- of lichtinstallaties zijn verboden.Dit vakantiehuis is alleen beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Reserveringen gemaakt namens bedrijven worden geannuleerd en eventuele annuleringskosten worden in rekening gebracht.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00