Voorzieningen accommodatie

Ol Cor

Boek nu vanaf:€562,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit is een van de laatste boerderijen in de Ardennen, met een herenhuis dat dateert uit 1783. In de gewelfde kelders van dit 18e-eeuwse gebouw was een oude péketstokerij ondergebracht (een alcohol die zeer bekend is in de streek van Luik). De eigenares heeft een passie voor bloemdecoratie en haar hele eigendom is versierd met prachtige bloembedden. Haar moestuin is rijk aan biodiversiteit. Twee Shetland pony’s grazen in de weide naast uw privétuin. Mis de rondleiding bij aankomst en de verrassende proeverijen niet.De volledig afgesloten vierkante binnenplaats garandeert uw gemoedsrust, nog versterkt door de recente installatie van nieuwe ramen met dubbele beglazing. De muren zijn tot 1m dik en bieden koelte op warme dagen en warmte bij de open haard in de winter.Er zijn 3 slaapkamers genoemd naar hun kleur: de Dolfijn, de Kers en de Marine. De keuken is van alle gemakken voorzien (Bosch, magnetron, Nespresso en Senseo met melkschuim (neem uw favoriete capsules mee), vaatwasser, etc.). U eet in de tuin direct door de keukendeur of binnen op een hoekbank voor uw ontbijt en/of in de eetkamer aan een grote ovale tafel.Voor de kinderen is er een grote speelkamer voor tafeltennis. Gezondheidsparcours in het bos van Thirimont.Het centrum van het dorp Waimes ligt op 500 m via een privéweg. Slagerswinkel, restaurants, traiteurdienst, speeltuin, tennis, mountainbikeverhuur. Er zijn meer dan 45 gemarkeerde wandelroutes van 6 tot 15 km met 3 moeilijkheidsgraden (a= makkelijk, b= normaal c= steil) door het Hoog-Venn nature Reservaat, de Bayonvallei aan de voet van kasteel Rheinshardstein rond de meren van Robertville en Butgenbach. Rondleiding door de Venn met een gediplomeerde natuurgids.De nabijgelegen steden Malmedy, Stavelot, Eupen, Monschau (Duitsland) bieden een rijk cultureel aanbod (klassieke concerten, bioscoop, winkelen, bars, enz.).Een ware oase van rust in volledige afzondering van de drukte van het leven!
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00