Voorzieningen accommodatie

Maison Janoire

Boek nu vanaf:€1389,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit gezellige vakantiehuis is gezegend met een mooie locatie en een geweldige uitstraling. Met een recreatieruimte is er bovendien voldoende vermaak aanwezig binnenshuis. Ideaal voor vakanties met familie of vrienden.De accommodatie ligt op korte afstand van zowel de grens met Frankrijk als de grens met Luxemburg. In het centrum van Luxemburg kun je leuk winkelen, maar het land biedt tevens prachtige wandelroutes door de natuur. Net over de grens in Frankrijk vind je het stadje Sedan, met indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Sedan en de botanische tuin.De vakantiewoning beschikt over een sfeervolle inrichting; getuige onder andere de open haard in de woonkamer. Je kunt hier ’s avonds genieten van een goed boek of een drankje naar keuze voor de tv. De recreatieruimte is uitgerust met een biljart- en een tafeltennistafel. In de omheinde tuin kunt u uw kinderen vrij laten spelen.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00

Le Petit Manoir

€458,00