Voorzieningen accommodatie

Magnifique Habitation pour 4 adultes

Boek nu vanaf:€749,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Deze aangename vakantiewoning in Ferrières is voorzien van een fijne tuin en een mooie omgeving. Je kunt hier ultiem genieten van een welverdiende vakantie met je gezin.De accommodatie bevindt zich in het oosten van België. Een bezoek aan Duitsland behoort (mits je een auto tot je beschikking hebt) tot de mogelijkheden, en een dagje doorbrengen in Luik is ook zeer de moeite waard. Bovendien leent de omgeving zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten.Er is een wasmachine beschikbaar voor de gasten en je kunt maximaal 1 huisdier meenemen. Bereid een maaltijd naar keuze in de goed uitgeruste keuken en sluit je dagen ontspannen af met een goed glas wijn op het aangename terras.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00