Voorzieningen accommodatie

Les écuries du lac

Boek nu vanaf:€1256,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Aan de voet van de Hoge Venen ligt dit authentieke vakantiehuis. De oude boerderij is volledig gerenoveerd met oog voor originaliteit, milieuvriendelijkheid en comfort. Het huis is perfect voor vele gezinnen en beschikt over een sauna en jacuzzi, zodat gasten kunnen ontspannen en verjongen. De jacuzzi wordt ’s zomers op 34 graden gehouden en werkt niet op elektriciteit maar op pellets. Je kunt lange wandelingen of trektochten maken in de omgeving. De prachtige omgeving zit vol met geweldige wandelpaden. Er is een kasteel in de buurt en het meer van Robertville is ook zeker een aanrader. Het nabijgelegen stadje Malmedy biedt vertier voor jong en oud. In een van de slaapkamers is alles van hout, zelfs de wastafel is verstopt in een houten inbouwkast. Vanuit de badkamer kun je, als je geluk hebt, een vogelnest onder de rand van het dak bewonderen. En buiten bieden de binnenplaats met speeltoestellen of het grote volleybalveld ruimte voor iedereen. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je op de binnenplaats een prachtige authentieke oven onder een afdak. Ideaal om er je eigen pizza’s in te bakken. Omdat het een kindvriendelijke accommodatie is, zijn trampoline, jeu de boules baan, kinderbed en kinderstoel ook beschikbaar. Max. 1 huisdier is toegestaan tegen een kleine vergoeding. Of wie ontdekt de unieke vuurhoek? De eigenaar laat je graag alle verborgen schatten van dit vakantiehuis zien.Op een paar meter afstand van het hoofdhuis staat een klein bijgebouw. Hier kunnen twee tot vier personen slapen. Het milieuvriendelijke concept gaat hier nog verder met een ‘droog’ toilet en een ‘puur natuur’ regendouche.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00

Le Petit Manoir

€458,00