Voorzieningen accommodatie

Leora Cocoon

Boek nu vanaf:€1527,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Deze mooie villa, die vroeger een inspiratiebron was voor de beroemde schilder Yvonne Tellier, is geïnspireerd op de Tiroolse chalets en biedt u door zijn grote erkers en balkons uitzicht op de vallei van de Semois. U wordt overspoeld met de natuurlijke helderheid die wordt geboden door de doorbraak van de zonnestralen. Deze residentie heeft tot doel de mogelijkheid te bieden om uw familie en vrienden comfortabel te huisvesten en tegelijkertijd voldoende ruimte te behouden zodat iedereen van zijn privacy kan genieten. Er zijn verschillende uitgaansruimtes bedacht: een leeshoek, een barruimte, een bioscoopruimte. Een imposante, maar zeker niet minder comfortabele bank zal u toelaten om al uw gasten rond de hoek van de Tuli Kivi te verzamelen terwijl u geniet van een volledig uitgeruste open keuken voor de bereiding van uw verfijnde gerechten. Het huis heeft airconditioning en 4 kamers die op thema zijn gerangschikt, de roze kamer genaamd de Cartland-suite, de kamer van de leeuw die waakt over de zonsondergang, de kamer van de gouden papegaai en de kamer van de wolven. Een doucheruimte en een badkamer zijn ook beschikbaar. De grote tuin met meerdere terrassen op het zuiden heeft een Ofyr (plancha of barbecue) en zal ongetwijfeld een van uw favoriete plekken zijn om van uw zomeravonden te genieten. Geflankeerd in het centrum van het dorp, bevindt de villa zich op enkele meters van een lokale winkel en de Semois.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00