Voorzieningen accommodatie

Le vieil érable

Boek nu vanaf:€486,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit rustig gelegen vakantiehuis in Saint-Ode beschikt over een mooie tuin en een garage voor uw auto. Er zijn 4 slaapkamers met 3 badkamers die in totaal plaats bieden aan 8 personen. Dit is een gunstige locatie voor natuurliefhebbers. Een wandeling in het bos van St Hubert is een absolute must wanneer je deze locatie bezoekt. Het centrum van Bastogne ligt op 10 km afstand en je kunt lekker eten in het centrum van Tillet, op 2,5 km afstand. Het vakantiehuis beschikt over een tuin ingericht met aantrekkelijk tuinmeubilair waar je heerlijk kunt ontspannen. Organiseer een barbecue met je gezelschap of breng een uurtje ontspanning door in het bad op de 2e verdieping. Het wordt aanbevolen om een auto mee te nemen naar deze locatie zodat je gemakkelijk naar verschillende attracties in de omgeving kunt reizen.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00

Le Petit Manoir

€458,00