Faciliteiten voor kinderen

Le MH 13

Boek nu vanaf:€670.00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
In het Belgische Hamois staat deze ruime vakantiewoning voor 2 gezinnen of een groep vrienden. Het beschikt over een privétuin en een privéterras waar je gezellige barbecues kunt organiseren.

Je bevindt je in een groene regio op 1,8 km van Hamois. Hier kun je lekker uit eten bij de lokale restaurants of een ontbijtje halen bij de bakker. In de omgeving kun je een bezoek brengen aan Durbuy (20 km), Rochefort (20 km) of Ciney (7 km). Op 400 m stroomt een rivier en via de ravel-paden kun je lange fietstochten maken.

Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is dit vakantiehuis groot genoeg voor 8 personen. Beneden vind je de woon- en zitkamer met een tv, een open keuken, een slaapkamer en een wasruimte. Boven bevinden zich de andere 3 slaapkamers en de 2 badkamers. Kinderen kunnen spelen met de tafeltennistafel of buiten op het gazon.

Het is niet toegestaan om op enigerlij wijze te kamperen op het terrein/de parkeerplaats.
Lees meer
Contactgegevens
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Likthuus 24

€3822.00

Ard’ Cube

€1238.00

Les Chenets

€335.00

Le Cerf Volant

€366.00

Côté Campagne 9

€1048.00

Charme Han Lesse

€764.00