Voorzieningen accommodatie

Le Fenil

Boek nu vanaf:€445,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Verblijf op deze oude boerderij in Sivry-Rance die is voorzien van een barbecue en een fijne ligging nabij het bos. De vakantiewoning is ideaal voor gezinnen. Start de dag met een gezonde wandeling in het bos, dat ongeveer 100 m van de accommodatie vandaan ligt. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 5 km verderop en het dichtstbijzijnde restaurantje vind je op eveneens 5 km van het verblijf. Het vakantiehuis is voorzien van een woonkamer met open haard, comfortabele slaapkamers en een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wilt gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Je beschikt over een tuin die is ingericht met gezellig tuinmeubilair, een fietsenstalling en tafelvoetbal. De dichtstbijzijnde snelweg is 3 km van de accommodatie verwijderd. Energie- en waterverbruik zijn inbegrepen in de prijs, doch kan een meerprijs gerekend worden bij overmatig verbruik (100 Kwh en 1 m³ per week inbegrepen).Opmerking: Gîte Le Fenil BE-4756 maakt deel uit van een woning met een tweede aangrenzende maar niet communicerende gîte (Le Logis).
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00