Voorzieningen accommodatie

Le Chalet de Bioul

Boek nu vanaf:€489,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Je zult dol zijn op dit schattige Scandinavische chalet met warme inrichting voor een romantisch verblijf voor twee. Gelegen in Bioul in de stad Anhée, op een steenworp afstand van de Vallée de la Molignée, deze laatste biedt u tal van emoties bij door handkarren, de abdijen van Maredsous en Maredret, het versterkte kasteel van Montaigle, de Tuinen van Annevoie of Sosoye, een van de mooiste dorpen in Wallonië.Heb je een cocooning break nodig, een romantisch verblijf, deze bijzonder functionele chalet heeft alles wat je nodig hebt om je te vermaken. Ook je trouwe viervoeter is welkom. Nestel je in de winter op de bank met een drankje in de hand en een boek in de andere. In de zomer zit je op je mooie privéterrasje voor een aperitiefje en geniet je van de zonnestralen op de ligstoelen in de tuin. Het ruikt al naar vakantie, toch?Je gastheer zal zijn goede adressen met je delen: restaurants, verhuur van fietsen en/of elektrische scooters, en zal je zeker uitnodigen om de omgeving per fiets te ontdekken of de vele wandelpaden die het geheel van Anhée afbakenen. Wil je cultuur, een bezoek aan een citadel, musea, mooie straatjes, Namen, de Waalse hoofdstad biedt je dit alles en nog veel meer. Dinant, op een paar kilometer afstand, biedt zijn citadel, zijn kabelbaan, zijn boottochten op de Maas en zijn kastelen: Poilvache en Bouvignes.Wacht niet langer en boek je unieke verblijf in deze mooie gîte!Opmerking: De gastheer kan je de verschillende routes aanbevelen met de juiste documentatie voor zowel fiets- als wandelliefhebbers.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00