Voorzieningen accommodatie

Le Bord d’Eau

Boek nu vanaf:€944,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. De woning staat in het dorp Hastière.Op korte afstand vind je de kleine maar mooie stad Dinant met de beroemde citadel. Er zijn vele mogelijkheden voor sportieve activiteiten in de regio, zoals fietsen en kayakken. Je zit hier ook niet ver van Frankrijk, wat leuk is voor een dagtripje.Aan de achterkant van de grote tuin ligt de machtige rivier de Maas. ’s Winters kan iedereen aan de lange eettafel plaatsnemen met het uitzicht op de tuin. ’s Zomers kun je lekker naar buiten. Er is WiFi in het huis aanwezig. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 20 jaar. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is verboden in dit huis.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00