Voorzieningen accommodatie

Le Bateau du Lac Privé

Boek nu vanaf:€871,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Deze sfeervolle boot ligt op een unieke en bijzondere locatie in een rustig gebied, ideaal voor natuurliefhebbers. Het heeft een groot visrijk privémeer (karper, snoek, zeelt, voorn, baars, riviergrondel, rivierkreeft, karper) van 2 hectare aan de voorkant van de gîte. Deze zeer functionele boot is perfect voor natuurliefhebbers en je kunt 24 uur per dag vissen.De accommodatie ligt midden in de natuur, met veel privacy. De omgeving is een waar paradijs voor vissers, fietsers, wandelaars en ruiters.Het interieur van de accommodatie is comfortabel en van hout. Er is een aparte hut met sanitaire voorzieningen en de houtkachel zorgt voor een gezellige sfeer in het huis. Op het dak van de boot bevindt zich een groot terras met een prachtig uitzicht op het meer.Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00