Voorzieningen accommodatie

La Salutation

Boek nu vanaf:€714,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
HET UNIEKE VERHAAL, VERTELD DOOR DE HUISEIGENAARDoordat Jos een klant had, die hij hielp met haar financiële zaken, die haar been verloor door een noodlottig ongeval kwam hij op het idee om zijn vakantiehuis aan te passen voor de mindervalide medemens. Samen met zijn zwager, een handige klusjesman, werd de slaapkamer op de begane grond aangepast aan alle wensen van mensen die mindervalide zijn. De aangrenzende badkamer onderging een volledige make-over om ook hier voldoende ruimte te creëren. De reviews van dit vakantie huis zijn vanaf dat moment positief gestegen en wordt nu gewaardeerd met een 4,7 op een schaal van 5. Mensen die reizen met een mindervalide persoon geven elkaar ook vaak mond tot mond aanbevelingen als een verblijf goed is geweest en voldoet aan alle speciale eisen. Inmiddels is 30% van de gasten die in dit vakantiehuis verblijven een groep met een mindervalide persoon in hun midden. Het huis is feitelijk in tweeën gedeeld. Boven bevinden zich de ‘normale’ slaapkamers waar ook ruimte is om te chillen. Beneden vind je de eerdergenoemde ruime slaapkamer met badkamer volledig aangepast voor minder valide gasten. Denk daarbij aan een rolstoelvriendelijke douche waarbij de glazen deuren in hun geheel geopend kunnen worden en waar een rolstoel aanwezig is waarmee men volledig onder de douche kan gaan. Daarnaast is bijvoorbeeld het bed te verlagen om gemakkelijker in te stappen maar ook te verhogen voor het geval iemand verzorging nodig heeft. Er is zelfs nagedacht over een afstandsbediening om de lampen aan en uit te doen zodat je niet meer uit bed hoeft te komen. Alles is in het vakantiehuis aanwezig, zoals de rolstoel voor onder de douche maar ook een rolstoel voor in en om het huis. Verplaatsbare beugels waar men zich aan kan optrekken of vasthouden, maar ook bijvoorbeeld een bedpapegaai waaraan iemand zich kan optrekken als deze bedlegerig is. Kortom volledig uitgerust, er is zelfs een rollator voorhanden waardoor deze niet meegebracht hoeft te worden in de auto.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00