Voorzieningen accommodatie

La Petite Buissonnière

Boek nu vanaf:€583,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit vakantiehuis is gelegen aan de oevers van de Ourthe. Het is ruim en gezellig ingericht en biedt alle nodige comfort voor een verblijf met familie of vrienden. Je vindt hier in totaal 5 slaapkamers en 1 badkamer voor 12 personen. 3 slaapkamers beschikken ook over een eigen wastafel. De keuken is goed uitgerust en in de woonkamer kan je bij de gezellige open haard kruipen.De woning ligt bij de ingang van het dorp Comblain-au-Pont. Vanuit de grote tuin heb je direct toegang tot het RAVeL-pad Luik naar Hamoir. Verder kan je in de omgeving wandelen, paardrijden, zwemmen en nog veel meer.De speeltuin voor de kinderen is vlak bij de woning. Ondertussen kan je buiten heerlijk zitten op het terras en genieten van de barbecue.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00

Le Petit Manoir

€458,00