Voorzieningen accommodatie

La Grande Ferme

Boek nu vanaf:€1151,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit landgoed, een boerderij die haar oorsprong vond in het begin van de 18e eeuw, is al eeuwenlang in de familie. De binnenplaats is een charmante plek voor barbecues tijdens zomeravonden en de woning straalt een en al sfeer en authenticiteit uit. Het is een uitstekende keuze voor gezinnen.In de regio kun je heerlijk paardrijden en fietsen, maar ook de wandelaar in hart en nieren komt hier goed aan zijn/haar trekken. Een bezoek aan het nabijgelegen Namur is ook zeer de moeite waard.Het verblijf is zeer ruim en voorzien van parkeergelegenheid en een gemeenschappelijk zwembad. Het vrijstaande vakantiehuis en de binnenplaats van de boerderij bieden alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Kinderen kunnen veilig spelen in de kleine speeltuin. Je hebt toegang tot het kasteelpark en je kunt lekker rondwandelen op het 35 hectare grote landgoed.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00