Voorzieningen accommodatie

La Forgerie

Boek nu vanaf:€2625,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Welkom in het hart van een van de mooiste dorpen van Wallonië: Falaën. Dit voormalige hotel is ruim 150 jaar oud, maar biedt hedendaagse comfort en een geweldige ligging. Ideaal voor onvergetelijke vakanties met familie en vrienden, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten.Het verblijf is gelegen in de Molignée-vallei, in een regio met prachtige wandelroutes, gezellige restaurants en natuurlijk de rivier. Je kunt tevens heerlijk fietsen en mountainbiken door het schitterende landschap. Vakantiehuis La Forgerie ligt bovendien nabij het Château Fort de Montaigle, met bijbehorende ruïnes.De accommodatie biedt recreatie voor de kinderen en een mooie tuin, omzoomd door een 60 hectare grote rivier voor verkoeling. Bereid je favoriete gerechten in de goed uitgeruste keuken of steek de barbecue aan voor een gezellige zomeravond.Er zijn tal van activiteiten ter plaatse beschikbaar op aanvraag. Denk aan pilateslessen, massages, wijnproeverijen, Draisine en fietsverhuur.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00