Voorzieningen accommodatie

La Ferme d’Amélie

Boek nu vanaf:€337,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Het land van het levendige water ontdekken is van de ene verrassing in de andere vallen op een nog ongerept en lang niet in kaart gebracht landgoed. Hier kun je genieten van de allerlaatste echte weelde, rust, ruimte en sereniteit.Je verdient dit rustige verblijf om even op adem te komen, weg van de wereld, door een paar rustige nachten door te brengen in deze regio met onverwachte toeristische troeven.Je kunt pittoreske dorpjes te voet of met de fiets (Ravel) herontdekken.Dorpjes die hun oude stijl hebben behouden en waar de fauna en flora ongerept zijn gebleven.Op de begane grond is een cottage-keuken voorzien van alle moderne comfort (koelkast, vriezer, gasfornuis, oven, Nespresso-apparaat).La ferme d’Amélie verwelkomt je in het hart van een charmant en harmonieus dorp, tegenover de achttiende-eeuwse kerk.Gelegen aan de achterkant van het huis van de eigenaars, verbergt het zich als een geheime schuilplaats.De zijgang geeft uit op een bloementapijt en een terras van blauwe hardsteen. Van daaruit kun je de velden met koeien en paarden bewonderen en in de verte de bossen met naaldbomen en honderd jaar oude eiken.De inrichting is een harmonieus geheel van hout, steen en ruwe materialen die verwijzen naar de omringende natuur. Kortom, een geïnspireerde eenvoud met een vleugje “Let’s live in the countryside!”.De inrichting is een harmonieus geheel van hout, steen en ruwe materialen die verwijzen naar de omringende natuur. Kortom, een geïnspireerde eenvoud met een vleugje “Let’s live in the countryside!”.In de woonkamer waan je je in een universum van reizen door de decoratie van de hele wereld. Deze kamer is een dubbele ruimte als een duplex met aan de ene kant een zitkamer met open haard en aan de andere kant een bureau (kabel-tv, gratis wifi, toeristische documentatie).De koloniale suite bestaat uit een zitkamer aan de ene kant en een kingsize kamer (1M80/2M ) met een hemelbed aan de andere kant. Ook een eenpersoonsbed ( 90CM/ 1M80 ). De romantische kamer is ingericht met een tweepersoonsbed ( 1M60/2M ) van waaruit je door het raam een ongelooflijk uitzicht hebt op de weilanden en bossen.Deze kamer ligt naast de ruime badkamer met 2 wastafels en een douche van marineblauwe inspiratie.Een prachtig terras in blauwe steen (met voorrang), barbecue, met uitzicht op een groene en omheinde tuin zal je viervoetige vrienden charmeren.Je wordt er verwelkomd met een fles wijn!
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00

Le Petit Manoir

€458,00