Voorzieningen accommodatie

La colline sous le Vent

Boek nu vanaf:€883,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit charmante gebouw in de Honnelles, vlakbij de Franse grens, heeft een rustige ligging en een rijke historie. Het is zorgvuldig renoveerd, met behoud van authentieke elementen, en je kunt er comfortabel verblijven met familie of vrienden.Geniet van de rust van het platteland en bewonder de indrukwekkende flora en fauna in het nabijgelegen natuurpark Hauts Pays, doorkruist door vele wandelpaden en de Ravel. Restaurants bevinden zich binnen een straal van 2 km en de Carrefour Market Quievrain (2,7 km) biedt alle dagelijkse benodigdheden voor je verblijf.Na een geweldige dag in deze mooie regio staat de sauna voor je klaar. Kom volledig tot rust en begeef je vervolgens richting de keuken om een maaltijd naar keuze te bereiden. Op het aangename terras sluit de je vakantiedagen ontspannen af met een hapje en een drankje naar keuze. Fietsen en motorfietsen kunnen veilig worden gestald in de schuur.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00