Voorzieningen accommodatie

La Bordure de la Forêt

Boek nu vanaf:€1459,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Deze prachtige villa biedt een weelderige tuin en een heerlijk terras waar u de barbecue kunt aansteken voor een gezellige avondmaaltijd. Het is gelegen in Sourbrodt aan de rand van het Natuurpark Hoge Venen, in een residentiële zone. Hier kom je helemaal tot rust in de sauna/bubbelbad en zijn er 2 recreatieruimtes voor entertainment.Vanuit de villa kunt u wandelingen maken door veengebieden en bossen. Het hoogste punt van België – Signal de Botrange ligt op loopafstand. Het meer van Robertville is vlakbij, ideaal voor wie graag het water op gaat om te kanoën, zeilen, vissen, duiken, zwemmen. Het circuit van Spa-Francorchamps, de Grotten van Remouchamps en de Monde Sauvage zijn allemaal de moeite waard.Al het afval dient u in de container voor het huis te deponeren, ook papier, drinkpakken, petflesjes, glazen etc. Houdt u zich a.u.b. aan de regel dat na 22.00 uur ’s avonds en voor 8.00 uur. In de ochtend moet de rust worden gerespecteerd voor de buurtbewoners.Let op: Elektrische auto’s kunnen thuis worden opgeladen via de elektrische laadpaal. Neem je laadkabel en laadpas mee. Het opladen van de auto doe je met je eigen laadpas.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00