Voorzieningen accommodatie

La Bergerie

Boek nu vanaf:€417,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit vakantiehuisje midden in de natuur biedt een rustige vakantie vlak bij het Parc Naturel Régional de Ardennes. Er zijn 2 slaapkamers die het mogelijk maken om er met 5 gasten te verblijven. Het is een ideale keuze voor een rustige gezinsvakantie.Dit knusse vakantiehuisje ligt vlakbij het bos waar je kunt genieten van een leuke wandeling of fietstocht. Een bezoek aan omliggende plaatsen zoals Redu, Bouillon, Sedan, Rochefort, Han-sur-Lesse, Bastogne, en het nabijgelegen Luxemburg behoort ook tot de mogelijkheden.Het vakantiehuis beschikt over een rustig terras met uitzicht op de natuur. Huisdieren zijn er welkom en je kunt je favoriete gerechten bereiden in de goed uitgeruste keuken.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00