Voorzieningen accommodatie

Gîte d Hamptay

Boek nu vanaf:€666,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
In het hart van Han-sur-Lesse ligt een leuke dorpswoning die opvalt door de kwaliteit van haar restauratie en van haar inrichting. Ze behield al haar oorspronkelijke charme, en combineert die met een aangenaam comfort.Wandelliefhebbers kunnen ten volle profiteren van de vele tochten met vertrek aan de gîte. Han-sur-Lesse heeft verder fantastische mogelijkheden voor een uitstap met het gezin, denk aan de grotten of het park van Han-sur-Lesse. Mooie winkels en gezellige restaurants vind je in de steden rond Belvaux. Ook het boekendorp Redu en het Eurospace center zijn zeker het bezoeken waard.Je hebt de beschikking over een ruime woonkamer waar je kunt genieten bij de kachel. Je kunt natuurlijk ook genieten van de stoomdouche, de sauna of het bubbelbad. Je komt zeker niets tekort!
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00