Voorzieningen accommodatie

Filly

Boek nu vanaf:€619,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
De eigenaars van deze woning hebben zelf heel lang in dit huis gewoond. Ze houden van luxe en ze hebben dat volop aangebracht. Zo staat er een bubbelbad op het overdekte terras en vind je hier ook een open haard. Met 3 slaapkamers biedt deze woning genoeg ruimte voor 7 personen: ideaal voor gezinnen of een vriendengroep.Vlak bij de woning beginnen de bossen met prachtige wandel- en fietspaden. Op niet al te grote afstand ligt Baraque de Fraiture, het bekendste wintersportstation van België.Na een lange, actieve dag kun je thuis heerlijk ontspannen in de infraroodsauna op het souterrain. De tuin met zonneterras ligt op het zuiden, dus je kunt hier ook uren genieten van de zon. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen.onder de 18 jaar zijn. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00