Voorzieningen accommodatie

Entre Gaume et Ardenne

Boek nu vanaf:€633,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
In het midden van een klein dorpje, gelegen tussen de Gaume en de Ardennen, maakt dit grote huis het mogelijk om 8 personen op een zeer comfortabele manier te huisvesten.Een paar meter van het huis ligt op het plein van het kleine dorp, een goed klein restaurant. Een klein pad maakt het ook mogelijk, dicht bij het huis, om een wandeling in het bos te beginnen. Voor de liefhebbers van zwemmen stroomt de Semois een paar honderd meter. En er is ook een Ravel-baan in de buurt voor fietsers.Een bubbelbad bevindt zich op het terras, naast zeer mooi tuinmeubilair. Een klein beekje loopt direct naast het terras en de buurman heeft een passie voor bloemen: een prachtige landelijke sfeer gedurende de zomer. De plaats is ideaal om te genieten van een goede barbecue, en van binnen is er speciale aandacht besteed aan de slaapkamers en 3 badkamers. De keuken is perfect uitgerust en fitnessapparatuur staat tot je beschikking.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00