Voorzieningen accommodatie

Ecolodge du Moulin

Boek nu vanaf:€2834,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Verblijf in deze mooie ecolodge, voorzien van alle gewenste faciliteiten voor een rustgevende vakantie in België. Ontspan in het Nordic buitenbad of de sauna, die beide met hout worden verwarmd (hout wordt verstrekt), en bezoek mooie plekjes in de omgeving. Ideaal voor gezinnen.Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gezellige centrum van Luik, met tal van charmante restaurants, leuke winkels en bruisende cafés. Met het bos op slechts 20 m van de accommodatie kun je de dag bovendien beginnen met een gezonde ochtendwandeling. Een bezoek aan Forestia en Safari Monde Sauvage is ook de moeite waard.De ecolodge heeft een fijne tuin en een recreatieruimte ter vermaak. De goed uitgeruste keukens bieden de mogelijkheid om smakelijke gerechten te bereiden. Er is parkeergelegenheid voor 10 auto’s op 30 m afstand van de woning en er is tevens een plek om je fietsen te stallen.
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00

Le Petit Manoir

€458,00