Voorzieningen accommodatie

Chateau Vallez

Boek nu vanaf:€1598,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit prachtige vakantiehuis is ideaal voor uw familiereünies of ontmoetingen met vrienden.Het heeft een grote woonkamer, een mooie eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en speelhoek voor jong en oud. Boven zijn er talloze slaapkamers en badkamers voor het hele gezin.Een groot park van circa 10 hectare staat tot uw beschikking en op het overdekte terras voor de woning brengt u mooie avonden door. Er is een barbecue beschikbaar en buitenbanken zorgen voor nog meer comfort.In de omgeving kunt u uiteraard Han sur Lesse bezoeken met zijn grotten en dierenpark, genieten van een biertje in Rochefort of genieten van de omliggende natuur.Kortom, een geweldig verblijf in perspectief…Water 5,5€ / m3Elektriciteit 0,35 € / KwH, vast tarief van 60 KWH / dag in de winter (oktober tot april) en vast tarief van 50 KWH in de zomer (mei tot september)
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Accommodatie titel Brian

€10

Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00