Voorzieningen accommodatie

Chantegrillet

Boek nu vanaf:€916,00

De prijs van deze accommodatie hangt af van het aantal personen en de periode welke deze geboekt gaat worden. De prijs op deze website is slechts een indicatie.
Accommodatie omschrijving & voorzieningen
Dit is een gelijkvloers vakantiehuis, volledig op het zuiden gelegen in een rustig dorp. Het is gelegen op het kruispunt van 3 valleien (Bocq, Meuse et Molignée) en beschikt over een comfortabel interieur. De fijne accommodatie biedt comfortabel plaats aan 2 koppels of een gezin.Er zijn allerlei sportieve en culturele activiteiten in de buurt. U kunt railbiken, de grotten van Han bezoeken, fietsen, wandelen en naar het bos of het meer.Het huis heeft een overdekt, verwarmd zwembad en is het hele jaar beschikbaar met een kindergedeelte dat gedeeld wordt met de eigenaar die je informeert wanneer hij gaat zwemmen. Iedereen heeft dus volop privacy!
Lees meer
Contactgegevens
Rodingsveen 134
7041 VN
‘s-Heerenberg, Nederland
Slaapkamer
Huisdieren toegestaan
Ligging accommodatie

Andere populaire accommodaties

Ontdek meer geweldige accommodatie-opties die populair zijn bij onze bezoekers! Blader door onze selectie van andere geliefde verblijven in de Ardennen voor nog meer inspiratie en keuzemogelijkheden.
Le Manoir d’Ostenne

€2232,00

Vakantiehuis L’Antoniade

€1823,00

Rozenberghoeve

€867,00

Le Petit Manoir

€458,00